وبلاگ شخصی حکمت نوراللهی

آرزوی فردایی بهتر برای همه خوبان عالم

وبلاگ شخصی حکمت نوراللهی

آرزوی فردایی بهتر برای همه خوبان عالم

وبلاگ شخصی حکمت نوراللهی
حکمت نوراللهی ، متولد 1349 اردبیل ، متاهل دارای دوفرزند
سوابق تحصیلی :
- دانشجوی دکترای تخصصی کارآفرینی توسعه
- فوق لیسانس علوم اقتصادی 1378
- لیسانس علوم اقتصادی گرایش بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران سال 1373
سوابق شغلی ومسئولیت ها:
- معاون اقتصادی سازمان اموراقتصادی ودارایی استان اردبیل
- سخنگوی ستاد استانی هدفمند سازی یارانه ها دراستان اردبیل
برای اطلاعات بیشتر می توانیدبه منوی درباره من در بالای همین صفحه مراجعه فرمایید
چهارشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۴:۵۱ ب.ظ

چه میزان توانستیم پیام محرم و صفر رادرک کنیم ؟


چه میزان توانستیم پیام محرم و صفر رادرک کنیم ؟
باز سالی گذشت و دو ماه درعزای سالار شهیدان مراسمات مختلف اعم از نوحه خوانی وسینه زنی ...برگزار کردیم و بر مصائب وارد شده بر آل پیامبراکرم تاسف خوردیم و گریه وناله و استغاثه سر دادیم وسالی دیگر و سالهای دیگر هم اگر فرصتی بود ،همین تکرار خواهیم نمود اما چه میزان در هدف قیام که حضرت امام حسین (ع) درهمین آغاز قیام اصلاح امورامت پیامبر (ص ) اعلام میفرمایند ، تدبر و تعقل بخرج دادیم ؟
اگر توجه داشته باشیم اصلاح و اصلاحات مفهومی است که از آغاز خلقت بوده و تا ابد هم ادامه خواهد داشت اصلاح یعنی حرکت بسوی جلو ، پیشرفت و نهایت کمال که هدف خلقت است و این براساس تغییرات اصولی و منطقی بر مبنای کلان نگری ، دوراندیشی عقلانی در فضای امن وآرام قابل دسترسی است.
اما امت در ادبیات عرب معنی و مفهوم جامعه را دارد وعلیرغم بعضی برداشتهای یکسان ازدو مفهوم جامعه و اجتماع ، درواقع جامعه بزرگتر از اجتماع است ، جامعه برای تشکلها در مقیاس بزرگتر مثل جامعه جهانی مسلمانان ، جامعه ایرانیان و اجتماع برای تشکلها در مقیاس کوچکتر مثلا اجتماع فرهنگیان ، اجتماع هنرمندان و... مورد استفاده قرار می گیرد.
وقتی درکلام امام دقیق می شویم بحث اصلاح امور امت یعنی آگاهی بخشی در خصوص بدعت ها و حق کشی هاو منحرف کردن مسلمانان توسط حکومت فاسد بنی امیه مطرح است یعنی ادامه حرکتی که پیامبر اکرم (ص) با آوردن دین اسلام آنرا در ادامه حرکت سایر انبیاء و اولیا انتخاب نموده بودند و امام (ع ) برای جامعه مسلمانان آنرا مد نظر قرار داده بودند و هدف قیام اختصاص به عراق ، عربستان نداشت چونکه بحث امت یعنی جامعه مطرح بود . 
از طرفی دیگرتنها قدرتی که توان مقابله باعقلانیت و تفکر را با تکیه بر احساسات پاک اما ناآگاهانه که تاثیر ان در فریبکاری بسیار بالاتر از ناآگاهی تنها است ، دارد عبارت است از قدرت تزویر و ریا می باشد که همیشه توسط مصلحت طلبان و محصلت گرا ها با سوءاستفاده از احساسات پاک قشر عامه و ناآگاهیشان باعناوین جدید و اغفال کننده جهت مقابله با اصلاحات که موضوعی عقلانی وسازنده و هدف نظام خلقت است ، بکار گرفته شده است ، و از انجاییکه موضوع تظاهر و ریا هیچ سنخیتی با عقلانیت نداشته هرچند در کوتاه مدت برنده است ولی در بلندمدت و جامع نگری محکوم به رسوایی و شکست است و ماکم مصداق آنرا تجربه نکرده ایم .
درنهایت من می خواهم نتیجه گیری از بحث را به عقلانیت و تفکر مخاطب که بهترین است و تنها اختصاص به انسان دارد و می تواند بهترین قاضی باشد ،بگذارم در خصوص اینکه ما آیا محرم و صفر رادرک کردیم ؟ و یا در دوره های بعد درک خواهیم نمود ؟

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۱۱
حکمت نوراللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی